Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu şi Vasile Blaga, în weekend politic, pe litoral
Traian Băsescu şi Vasile Blaga, în weekend politic, pe litoral

Traian Băsescu şi Vasile Blaga, în weekend politic, pe litoral

Organizaţiile de tineret ale PMP, respectiv PNL, se adună în acest weekend pe litoral la tradiţionalele şcoli de vară. Invitatul tineretului PMP este Traian Băsescu, el fiind aşteptat, sâmbătă, la Mamaia. Mâine, la Eforie Nord, tineretul liberal va deschide Şcoala de Vară a TNL, în prezenţa copreşedinţilor Vasile Blaga şi Alina Gorghiu.
Cele două evenimente politice se desfăşoară în acelaşi timp, de mâine şi până duminică, în locaţii diferite de pe litoral. Tineretul PNL la Complexul „Dunărea” din staţiunea Eforie Nord, iar tinerii din PMP la Complexul „Caraiman” din Mamaia. Deschiderea oficială a Şcolii de vară a TNL va avea loc vineri, începând cu ora 11.00, cu discursurile copreședinților PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga, ale secretarilor generali ai PNL Marian Petrache și Gheorghe Flutur, ale copreședinților TNL Costel Alexe și Sorin Moldovan, precum și al președintelui TLDM Andrei Spânu.
 

Şcoala de vară a tineretului PMP, de la Mamaia, va începe mâine, în prezenţa a peste 200 de membri ai organizaţiilor de tineret din ţară şi a liderilor seniori, dar şi ai Mişcării Populare. Printre invitaţii care vor susţine discursuri sunt Cristian Diaconescu şi profesorul Ştefan Vlaston. Fostul preşedinte Traian Băsescu  a acceptat invitaţia organizatorilor, urmând să vină sămbătă, în jurul prânzului. Nu este exclus ca Traian Băsescu să îşi anunţe, la Mamaia, înscrierea în PMP. „Nu ştim sigur, dar este o chestiune de zile”, au declarat pentru EVZ, surse din partid.