Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGEDIE! Un bărbat din Câmpulung Muscel s-a SPÂNZURAT fără să dea vreo explicație
TRAGEDIE! Un bărbat din Câmpulung Muscel s-a SPÂNZURAT fără să dea vreo explicație

TRAGEDIE! Un bărbat din Câmpulung Muscel s-a SPÂNZURAT fără să dea vreo explicație

Bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor la puțin timp după ce a devenit tată. Peste o lună, urma să facă botezul bebelușului nou-născut. Bărbatul și soția sa munciseră mulți ani în Germania și-și construiseră o casă în localitatea Mihăeşti.

Trupul bărbatului a fost găsit, marți, de soția acestuia. Cadavrul atârna de o țeavă de gaze. Bărbatul a ales să se spânzure în apartamentul lui din cartierul Vișoi, conform wowbiz.ro

Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio în care să-și explice gestul. Acesta a ales să plece din casa din Mihăiești, unde se mutase recent, împreună cu soția și copilul nou-născut. În acest timp nu a dat niciun semn de viață și soța l-a căutat insistent la telefon. Ea a fost cea care a făcut macabra descoperire, când a ajuns în apartamentul lor din Câmpulung.

Soții Ristea își construiseră o casă în Mihăiești după ce munciseră mulți ani în Germania. Aceștia s-au întors în România fiindcă și-au dorit ca bebelușul lor să se nască în țară. 

„Eu nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat! Avea de toate copilul ăsta! Ce-i trebuia lui? Avea vilă la Mihăeşti. Ce-a căutat el în apartament nu ştiu, că apartamentul stătea gol. Avea botezul peste o lună! Cred că a fost ceva în familie. Nu ştiu ce… Ceva, ceva este! Maică-sa este în Suedia la fată. Când o afla… Nu ştiu de ce a venit el singur aici, la Cîmpulung, că apartamentul stătea închis. El a făcut casă la Mihăeşti. Cine ştie ce s-a întâmplat?! A avut el ceva, imposibil…” , a afirmat nașul tânărului. 

După cercetările de la faţa locului, anchetatorii au stabilit că bărbatul s-a sinucis. Oamenii legii au dispus transportul trupului neînsuflețit la morgă, acolo unde va fi efectuată autopsia.