Evenimentul Zilei > Social > Tragedie în Sâmbăta Mare. Un băiețel de 5 ani și surioara lui de 11 luni, spulberați la Podul Vinerii
Tragedie în Sâmbăta Mare. Un băiețel de 5 ani și surioara lui de 11 luni, spulberați la Podul Vinerii

Tragedie în Sâmbăta Mare. Un băiețel de 5 ani și surioara lui de 11 luni, spulberați la Podul Vinerii

Tragedie în Sâmbăta Mare, la ieşirea din localitatea Huedin, pe şoseaua Cluj – Oradea. Un băieţel de 5 ani şi surioara lui de doar 11 luni și-au găsit sfârșitul pe loc, între fiarele contorsionate ale maşinii în care se aflau după ce aceasta a fost spulberată de un autoturism cu volan pe dreapta. Accidentul s-a produs, în această dimineaţă, în jurul orei 5.30, la Podul Vinerii, la ieșire din localitatea clujeană Huedin, potrivit banatulazi.ro.

Un autoturism cu volan pe dreapta, care circula pe sensul de mers Oradea – Huedin, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu o maşină care circula regulamentar.

În urma impactului extrem de violent, un băieţel de 5 ani şi o fetiță de doar 11 luni au decedat.

„Accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe contrasens al unui autoturism condus de un  bărbat de 49 de ani din București care a intrat în coliziune frontală cu un alt autotuturism care circula regulamentar pe sensul opus”, a declarat Traian Morar, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

Mama celor doi copii, o tânără de 20 de ani, a fost rănită grav, iar soțul acesteia are răni ușoare. Cei doi copii şi părinţii lor se aflau în autovehiculul care circula regulamentar. Victimele sunt domiciliate în Râșca, județul Cluj, potrivit gherlainfo.ro.

Deocamdată, nu ştie de ce a ajuns bărbatul cu maşina pe celălalt sens de mers.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.