Tragedie pentru marele scriitor Michael Lewis. Moarte violentă pentru fiica lui. În prim-plan apare Dixie Lewis, fiica scriitorului Michael Lewis și a fotografei Tabitha Soren, care a fost şi corespondenta MTV.

Conform jurnaliştilor de la CNN, groaznicul incidentul a fost înregistrat săptămâna trecută, în nordul Californiei. Din cauza şocului generat de vestea cruntă, jurnalistul american a vorbit de abia acum despre eveniment.

Dixie Lewis avea 19 ani, iar iubitul ei era mai mare cu un an. CNN. „Am iubit-o atât de mult. L-a iubit pe Ross, alături de care a și murit. Iubea viața. Inimile noastre sunt frânte, nu există cuvinte care pot descrie ceea ce simțim”, a declarat cunoscutul autorul al cărții „MoneyBall”.

Tragedie pentru marele scriitor Michael Lewis

Dixie era studentă în anul doi la Colegiul Pomona și era membră a echipei de softball, una dintre marile pasiuni. „Dixie nu-și dorea nimic mai mult decât să joace softball, alături de coechipierii și prietenii săi. A fost visul ei”, a mai declarat Lewis.

La rândul ei, antrenoarea Joanne Ferguson a declarat că toți membrii echipei de softball au fost devastați după ce au aflat despre moarte violentă a fostei colege.

„Ca atlet, Dixie ne-a atras rapid atenția datorită talentului său pe teren, dar odată ce s-a alăturat echipei noastre, spiritul pozitiv și zâmbetul cald ne-au cucerit inimile.

Dixie a avut un impact pozitiv asupra echipei noastre, în acest an, și va face pentru totdeauna parte din familia” noastră”, a transmis antrenoarea.

Cine este Michael Lewis

„Michael Monroe Lewis este un autor american și jurnalist financiar. De asemenea, a fost editor colaborator la Vanity Fair din 2009, scriind mai ales despre afaceri, finanțe și economie.

Este cunoscut pentru munca sa de non-ficțiune, în special pentru acoperirea crizelor financiare și a finanțelor comportamentale”, se arată pe en.wikipedia.org.

Tragedie pentru marele scriitor Michael Lewis

Directorul general al Fondului Monetar Internațional, Christine Lagarde, s-a întâlnit 9 octombrie 2016 cu Michael Lewis, considerat la acea vreme cel mai bine vândut autor.

Dialogul s-a desfăşurat în Atriul sediului FMI, la Washington, DC. Evenimentul a făcut parte din seria întâlnirilor anuale FMI / Banca Mondială. sursa foto: personalul FMI / Stephen Jaffe

explicaţie foto principală: în aprilie 2019, jurnalistul Jacob Weisberg a fost invitat în cadrul podcastul „Against the Rules with Michael Lewis”.

„Jacob Weisberg este un jurnalist politic american, care a fost redactor-șef al The Slate Group, o divizie a companiei Graham Holdings. În septembrie 2018 a părăsit Slate pentru a dveni cofondatorul Pushkin Industries, o companie de conținut audio, alături de Malcolm Gladwell. Weisberg a scris şi pentru Newsweek”, se arată pe en.wikipedia.org.