Tragedie în aer. Un mort și 30 de răniți, după ce un Boeing 777 a intrat într-un gol de aer

Tragedie în aer.  Un mort și 30 de răniți, după ce un Boeing 777 a intrat într-un gol de aer Sursa Foto: Dreamstime.com

Un pasager și-a pierdut viața, după ce avionul în care se afla a fost lovit de turbulențe severe. Totodată, alte 30 de persoane au fost rănite în urma acestui incident.

Un pasager a murit din cauza turbulențelor severe din avion

Incidentul a avut loc pe un zbor operat de Singapore Airlines. Avionul zbura la Londra la Singapore, însă a fost lovit de turbulențe puternice.

Avionul Boeing 777-300ER  a fost deviat către Bangkok și a aterizat la ora locală 15:45. Cu toate că a fost luată această măsură, un pasager și/a pierdut viața, iar alți 20 au fost răniți.

Avion

Sursa Foto: Arhiva EVZ

Aeronava transporta un total de 211 pasageri

Avionul companiei Singapore Airlines avea la bord 211 pasageri și 18 membri ai echipajului. Compania aeriană a catalogat incidentul drept unul „regretabil” și a transmis condoleanțe familiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Singapore Airlines oferă cele mai profunde condoleanțe familiei decedatului”, se arată în comunicat.

Compania aeriană a dat asigurări că va lucra cu autoritățile thailandeze în acest caz. Totodată, Singapore Airlines a luat măsuri pentru a oferi asistență medicală pasagerilor.

De asemenea, reprezentanții acesteia au subliniat că vor trimite o echipă la Bangkok pentru a oferi orice asistență suplimentară necesară.

Pasager mort în avion. Autoritățile au deschis o anchetă

Aeronava a aterizat în Bangkok, iar autoritățile thailandeze au intervenit de urgență pe aeroportul Suvarnabhumi.

Avion, pasager

Avion. Sursa foto: Pixabay

„Putem confirma că există răniți și un deces la bordul Boeing 777-300ER. Singapore Airlines își exprimă cele mai profunde condoleanțe familiei decedatului. Prioritatea noastră este să oferim tot ajutorul posibil tuturor pasagerilor și echipajului de la bordul aeronavei.”, a transmis compania.

Luna trecută, un pasager al Air New Zealand a declarat că și-a rupt piciorul din cauza turbulențelor. Mai mult, acesta ar fi fost nevoit să îndure restul zborului de șase ore și jumătate în durere. În luna decembrie, 14 persoane au primit îngrijiri medicale după turbulențe severe pe un Airbus A380, care aparținea companiei Emirates.