Evenimentul Zilei > Social > Tragedie de Înviere. Un preot a murit în chiar timpul slujbei. Enoriașii sunt îndurerați
Tragedie de Înviere. Un preot a murit în chiar timpul slujbei. Enoriașii sunt îndurerați

Tragedie de Înviere. Un preot a murit în chiar timpul slujbei. Enoriașii sunt îndurerați

Se pare că Iisus Hristos avea nevoie de un părinte cu har alături de El, în ceruri, așa că l-a chemat pe părintele Ieromonah Daniil

Slujba de Înviere de anul acesta a fost ultima pentru părintele Ieromonah Daniil. Acesta a murit chiar în noaptea în care Iisus Hristos a înviat din morți. Părintele avea 92 de ani și a încetat din viață chiar înainte de a încheia slujba.

”Cu mare durere, vă spunem că Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a adormit întru Domnul, chiar în timp ce săvârșea sfânta slujbă despre patimile, moartea și Învierea Domnului nostru Iisus Hristos… Râu de lacrimi, la trecerea Sfinției Sale în veșnicie!

A fost atât de bun, de blând, de milostiv… Simt, și acum, mângâierea mâinii sale pe creștet, întru binecuvântare… Îi văd privirea senină… Îi ascult glasul duios…

Dumnezeu să-ți poarte sufletul pe drum luminat în Împărăția Sa, sfinte părinte!” a fost mesajul postat pe contul de socializare.

 

Mănăstirea Frăsinei este singura mănăstire ortodoxă din România unde femeile nu au voie să intre, se arată în descrierea pe pagina de Facebook a lăcașului.