Evenimentul Zilei > Actualitate > Traficul cu țigări continuă pe frontiera din nordul României! O captură importantă a fost făcută vineri noaptea …
Traficul cu țigări continuă pe frontiera din nordul României! O captură importantă a fost făcută vineri noaptea …

Traficul cu țigări continuă pe frontiera din nordul României! O captură importantă a fost făcută vineri noaptea …

La câteva zile după ce o grupare de traficanți de țigări și complicii acestora din Poliția de Frontieră Sighetu Marmației, a fost destructurată de procurorii DIICOT, polițiștii au făcut o imensă captură.

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, într-un autoturism de teren, polițiștii din Ocna Șugatag au descoperit nu mai puțin de 13.500 de pachete cu țigări de contrabandă, aduse ilegal din Ucraina.

Polițiștii efectuau un control rutier pentru a combate traficul ilegal cu țigări, iar la un moment dat, un autoturism de teren nu a oprit la semnnalele regulamentare făcute de oamenii de ordine. Așa se face că polițiștii au plecat în urmărirea mașinii, iar după câțiva kilometri, șoferul acesteia a comis un accident de circulație, răsturnându-se în afara părții carosabile. Chiar și rănit, șoferul a reușit să fugă, dar poițiștii au descoperit țigările de contrabandă.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: