Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Constanța, au prins în flagrant delict patru bărbați din județul Gorj și unul din Constanța, despre care existau date că urmează să plaseze droguri de risc pe piaţa ilicită din Constanţa.

“Acțiunea de prindere în flagrant a celor cinci persoane s-a finalizat într-o parcare din municipiul Bucureşti. Asupra suspecților a fost găsită cantitatea de 651,9 de grame de cannabis și 3,5 grame hașiș, drogurile fiind introduse de către aceștia în ţară din Italia”, informează IPJ Constanța.  

Cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 61 de ani, patru din Gorj și unul din județul Constanța au fost reținuți, sâmbătă, de procurorii DIICOT Constanța. Ieri, au fost prezentați Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc. Judecătorul a dispus arestarea lor preventivă pe 30 de zile.