Evenimentul Zilei > Politica > TOPUL LINGUȘELILOR aduse politicenilor. CE LAUDE ȘI ODE au fost aduse șefilor în văzul tutror. Declarații INCREDIBILE
TOPUL LINGUȘELILOR aduse politicenilor. CE LAUDE ȘI ODE au fost aduse șefilor în văzul tutror. Declarații INCREDIBILE

TOPUL LINGUȘELILOR aduse politicenilor. CE LAUDE ȘI ODE au fost aduse șefilor în văzul tutror. Declarații INCREDIBILE

Unii dintre politicienii români se întrec în lingușeli la adresa șefilor de partid. Laudele sunt evidente și sunt rostite în diferite locuri, indiferent că vorbim de facebook sau chiar de începerea unui nou an școlar.

Într-o postare pe facebook, pe 21 decembrie, deputatul de Giurgiu Răzvan Cuc îl laudă pe șeful său, din cadrul partidului, Nicolae Bădălău, pentru că a prins un mandat de senator.

”Felicitări, domnule președinte Nicolae Bădălău și mult succes! Suntem mândri că giurgiuvenii sunt reprezentați la cel mai înalt nivel în Parlamentul României!”, a scris pe facebook Răzvan Cuc.

Acesta nu este singurul caz de lingușeală. Și Gelu Pisică, primarul comunei Țigănești, din județul Teleorman a adus laude, în 2011, la adresa șefului său, actualului președinte al PSD, Liviu Dragnea, arată turnucuștiri.ro.

El i-a mulțumit lui Dragnea pentru ”grija” pe care o poartă față de comunitatea din care face parte și îi urează ”putere de muncă” în slujba teleormănenilor.

În luna septembrie a acestui an, Florentin Ciobanu, membru al Consiliului Local Iași, l-a lăudat în plenul Consiliului Local pe șeful său din PSD, Mihai Chirică.

”Aș dori încă o dată să vă felicit, domnule primar. Deși sunteți social-democrat, văd că aveți o gândire liberă, pragmatică și economică, cum rar mi-a fost dat să văd după Revoluție. Felicitări!”, a spus Florentin Ciubotaru, potrivit telem.ro.