Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei, a cerut luni autorităților să-l pazească bine pe Gheorghe Dinca astfel încât acesta „să nu fie sinucis”. El a mai spus că nu trebuie „nici scos nebun pentru că nu e nebun”.

„Mă tem foarte mult că cei care, să zicem așa, vor să facă rău, nu bine, se gândesc la două teme. Una din teme este că i se promite că va fi scos nebun, nu am spus că i se promite de către autorități să fim înțeleși, iar alții cum să-l suprime. Părerea mea este și anunț oficial și rog să fie foarte bine păzit, să nu poată să fie sinucis , a declarat avocatul Tonel Pop.

El a mai precizat că fotografiile găsite în laptopul lui Dincă sunt analizate și că acesta va fi audiat pentru a explica cine sunt persoanele care apar în poze.

„Va trebui să fie audiat pentru fiecare fotografie în parte, cine este în acele fotografii, cine sunt persoanele care sunt în aceste fotografii, toate lucrurile astea vor fi făcute în timp”, a mai spus Tonel Pop.

Acesta a cerut o mai bună comunicare din partea anchetatorilor, notează stiridiaspora.ro.

Luni dimineața, căutările de noi probe în casa lui Gheorghe Dincă, din Caracal, s-au reluat, după ce anchetatorii au venit cu un nou mandat de percheziție. Tot luni, mai multe persoane, apropiați și cunoscuți ai asasinului sunt audiați la sediul Poliției Caracal.