„Dragnea, în război cu propriul avocat, Ministrul #rezisTT. Tudorel schimbă tabără și se gândește să se revendice drept Ministru #rezisTT. CEX-ul PSD, mirat de ce se întâmplă, se gândește să convoace o ședință în stațiunea Euforie, poate așa se inspiră și-l găsesc vinovat pe TT pentru risipa de pachete descoperită pe litoral”, a fost mesajul lui Eugen Tomac pe Facebook.

Declarația vine în contextul în care, sâmbătă, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a scris pe Facebook: „O simplă precizare! În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanța de Urgență!”.

Postarea a fost ulterior ștearsă.

Mesajul vine după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a trimis un mesaj ministrului Justiției, spunând că acesta nu mai poate continua cu tergiversarea ordonanțelor de urgență privind modificările la legile justiției.

„Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înțeleagă că nu mai poate continua așa. Să înceteze cu atitudinea. Intenția era să intre în dezbatere din ianuarie și să discutăm 3 luni și a tot anunțat că va da ordonanțe. Și nu le-a dat și cred că nu are intenția să le dea. Să termine cu asta. Parlamentul începuse finalizarea după decizia CCR, a fost greșeala PSD că a crezut că vor da unii aceste coduri prin ordonanțe. (..) Nimeni nu poate să stea prizonierul acestor teme parazite (…) . Aici doamna premier trebuie să ia o decizie. Vrea să îl mențină, vrea să nu îl mențină, e apanajul ei”, a declarat Liviu Dragnea.

 

Te-ar putea interesa și: