Evenimentul Zilei > Justitie > Ministrul Justiției, DECIZIE în plin scandal al DESECRETIZĂRILOR. Toader anunță încheierea unui NOU PROTOCOL. „Un parteneriat în trei de data aceasta…”
Ministrul Justiției, DECIZIE în plin scandal al DESECRETIZĂRILOR. Toader anunță încheierea unui NOU PROTOCOL. „Un parteneriat în trei de data aceasta…”

Ministrul Justiției, DECIZIE în plin scandal al DESECRETIZĂRILOR. Toader anunță încheierea unui NOU PROTOCOL. „Un parteneriat în trei de data aceasta…”

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat vineri că a demarat procedurile pentru încheierea unui protocol între Ministerul Justiţiei, Ministerul Public şi Uniunea Naţională a Barourilor din România pentru actualizarea şi standardizarea cuantumului onorariilor.

"Astăzi, când vorbim, cuvântul protocol este deformat, cuvântul protocol are o anumită conotaţie specifică, dar vă asigur de faptul că am demarat procedurile pentru încheierea unui nou protocol între Ministerul Justiţiei, Ministerul Public şi Uniunea Barourilor, un nou protocol în care să fie parte şi Ministerul Public, în care să actualizăm şi să standardizăm cuantumul onorariilor pentru serviciile pe care le prestaţi, potrivit agerpres.ro.

E adevărat că dumneavoastră (avocaţi – n.r.) şi cu toţii ştim, apare acolo undeva o frază miraculoasă şi Ministerul Finanţelor este întotdeauna de acord, noi le mulţumim, dar se pune o virgulă cu încadrarea în alocaţia bugetară. Aşadar, vom încheia, vom finaliza acest nou protocol, un parteneriat în trei de data aceasta, în care să actualizăm natura şi volumul de retribuire, onorariile pentru serviciile pe care le prestaţi", a declarat Toader, la Congresul Avocaţilor.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: