Aflată într-o supermarket ea a făcut furori după ce a fost surprinsă într-o ipostază neobişnuită. Îndrăgita prezentatoare TV a făcut public un videoclip , în care apare mişcându-se în paşi de dans. Ba mai mult, chiar ea a mărturisit că paznicii se mirau de gestul ei. 
„Nu înţeleg de ce râdeau domnii de la pază, care au văzut asta. Sau juma’ de magazin. Eu dansez frumooos, mai bine decât Elaine din «Seinfel» (un serial american de comedie, n.r.)”, a scris Teo Trandafir pe Facebook. 

Teodora Virginia Trandafir s-a născut pe 2 iunie 1968 în Pitești, județul Argeș. Tatăl ei, Ion Uță este medic pediatru și cardiolog la un spital din Brăila. Teo a copilărit pe strada Trivale din Pitești până în clasa a doua, când s-a mutat cu părinții în București, la scurt timp s-au mutat în Brăila, unde a terminat Colegiul Național Nicolae Bălcescu din Brăila.

A urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, secția arabă – engleză, iar apoi s-a angajat pentru prima dată ca vânzătoare de bilete la o agenție de turism. În 1990 Teo s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au divorțat pe cale amiabilă după șase ani. 

În 2004 Teo a adoptat o fetiță pe care a botezat-o Maia. În decembrie 2011 Teo la cunoscut pe rețeaua de socializare Facebook pe Constantin Iosef (n. 29 august 1968), cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Mariajul a durat numai șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează.