Evenimentul Zilei > Actualitate > TENTATIVĂ de SINUCIDERE în AREST, în București. Un bărbat ACUZAT de FURT a vrut să-și pună capăt zilelor
TENTATIVĂ de SINUCIDERE în AREST, în București. Un bărbat ACUZAT de FURT a vrut să-și pună capăt zilelor

TENTATIVĂ de SINUCIDERE în AREST, în București. Un bărbat ACUZAT de FURT a vrut să-și pună capăt zilelor

Polițiștii care supravegheau mai multe persoane arestate preventiv, în București, au avut o misiune grea, joi dimineață. Un bărbat, acuzat de furt, a încercat să se sinucidă, fiind nevoie de intervenția medicilor, la finalul incidentului.

Conform unui punct de vedere al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), remis EvZ, bărbatul se afla într-un centru de reținere și arestare preventivă din Capitală. Individul în cauză are 44 de ani și a fost arestat pentru furt.

 

Polițiștii aflați în timpul serviciului au observat tentativa de suicid a bărbatului și au intervenit imediat, fiind ajutați de o altă persoană încarcerată.

 

Imediat, s-a cerut ajutorul medicilor aflați în instituție, iar bărbatul a fost transportat la o unitate sanitară pentru a fi supus unei evaluări psihologice. În acest moment, individul este supravegheat de medici, într-un spital al unui penitenciar.

Redăm mai jos întregul comunicat al DGPMB:

„Urmare la solicitarea dumneavoastră privind actul de autoagresiune comis de către o persoană privată de libertate și încarcerată într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă din București, facem următoarele precizări:

În data de 10.04.2018, agenți din cadrul Serviciului Independent de Reținere și Arestare Preventivă, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, au observat cum o persoană încarcerată a încercat un act suicidal. Agenții au intervenit imediat, sprijiniți de o altă persoană încarcerată în același spațiu. Concomitent, a fost solicitată și prezența personalului medical din Centrului.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la o unitate sanitară pentru o evaluare de specialitate, fiind în prezent internat într-un spital din sistemul penitenciar.

Cel în cauză are 44 de ani și se află sub un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt”, transmite Serviciul de Informare și Relații Publice, pentru EvZ.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: