"Ca să fie clar: câtă vreme am condus organizația PMP București și atâta timp cât am fost liderul consilierilor PMP din Consiliul General al Capitalei, cuvântul de ordine a fost OPOZIȚIE TOTALĂ față de PSD! Iar Firea n-a fost bine", a scris actualul deputat PMP de Constanța, Robert Turcescu, pe contul său de Facebook.

Reacțiile nu au întârziat să apară în interiorul partidului. Astfel, purtătorul de cuvânt al PMP, Magdalena Bistriceanu, una dintre susținătoarele lui Turcescu în campania electorală în județul Constanța, i-a reproșat acestuia că își ceartă public, când ar trebui ca astfel de subiecte să fie discutate în interiorul partidului. 

"Eu tot timpul l-am sprijinit. N-am avut chiar absolut nimic cu el personal, dar nu e normal să ataci niște oameni care te-au susținut. Vreau să se înțeleagă foarte clar că nu este un atac la persoană, doar îi reproșez lipsa de unitate. Este o palmă dată celor care au muncit pentru el la locale, pentru că toate organizațiile au tras pentru el. Opoziția se face în afară, iar cu colegii de partid trebuie să ai o altă relație", a spus, pentru EVZ, Magda Bistriceanu