Evenimentul Zilei > Actualitate > Tenismenă AMENINȚATĂ CU MOARTEA, după ce a fost eliminată în „optimile” de la ‘s-Hertogenbosch | FOTO
Tenismenă AMENINȚATĂ CU MOARTEA, după ce a fost eliminată în „optimile” de la ‘s-Hertogenbosch | FOTO

Tenismenă AMENINȚATĂ CU MOARTEA, după ce a fost eliminată în „optimile” de la ‘s-Hertogenbosch | FOTO

Jucătoarea batavă Richel Hogenkamp (locul 100 WTA) s-a oprit, aseară, în „optimile” competiției de la 's-Hertogenbosch (Olanda), dar înfrângerea a avut urmări dramatice pentru ea.

Richel Hogenkamp (25 de ani) a fost învinsă de a cincea favorită a turneului, Ana Konjuh. Croata s-a impus la capătul unui „thriller” de senzație, cu 4-6, 6-3, 6-4, deși fusese condusă cu 0-3 în „decisiv”.

Un parior care a pierdut suma de 1.500 de euro în urma acestui meci a recurs la gestul deplasat de a-i trimite tenismenei olandeze un mesaj greu de reprodus, amenunțător: „Sper ca toți din familia ta să moară de cancer cerebral. Sper că cineva te va omorî cu două gloanțe! Am pierdut 1.500 de dolari din cauza ta, ***** proastă. Dacă te prind vreodată, îți rup picioarele, urâto! Ești cea mai urâtă persoană pe care am văzut-o”. 

Richel a părut că nu a fost mișcată de duritatea mesajului și a reacționat, pe Twitter: „Mulțumesc pentru dragostea arătată. Minte bolnavă”.