Documentele nu ar fi intrat în posesia DNA, atunci când au efectuat percheziții la sediul firmei.

Localnicul a prezentat valiza cu documente unei surse RISE Project din județ. Mai multe informații despre documente au fost făcute public pe pagina oficială a RISE Project.

Potrivit sursei citate, în valiză s-ar afla un hard disk care ar conține 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum, printre care mii de facturi , contracte, bilanțuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont.

Același hard disk ar conține conținut foto și video de la evenimentele companiei, printre care personajele grupării, documente, selfie-uri și capturi de ecran cu discuții.

De asemenea, în valiză s-a găsit și o tabletă care i-a aparținut directorului general Tel Drum, Petre Pitiș, în care s-au descoperit imagini din excursiile exotice ale anturajului, dar și o agendă cu aproape 1.000 de numere de telefon.

Tot în valiză s-au mai găsit și un stick de memorie cu informații de lucru ale unei șefe de gestiune din Tel Drum și peste o mie de copii de documente personale ale familiei Dragnea și planurile detaliate ale unei proprietăți-mamut din Alexandria