Evenimentul Zilei > Monden > Te iubesc, femeie! Cine l-a cumințit pe fantele de Dorobanți
Te iubesc, femeie! Cine l-a cumințit pe fantele de Dorobanți

Te iubesc, femeie! Cine l-a cumințit pe fantele de Dorobanți

Când a schimbat prefixul, mondenul Codin Maticiuc nu a avut tort aniversar și nici că îi păsa de vreo petrecere. ”La miezul nopții, doar EA a fost în capul meu”, explică senin fantele de Dorobanți.

Cunoscut personaj monden, care are în ADN cluburile și distracția, după cum singur recunoaște, Codin Maticiuc a fost iubitul multor femei celebre (actrița Maria Dinulescu fiind doar una dintre ele). A purtat ani la rând eticheta de ”crai de Dorobanţi” sau de ”băiat de bani gata”, părinţii săi fiind foarte bogaţi. Acum, însă, un singur nume îi tulbură somnul.

Numele ei i-a venit instinctual în minte

Acum mai bine de un an, Codin (40 de ani) a renunţat de bună voie și nesilit de nimeni la statutul de lover boy. Spectaculoasa schimbare a venit când actuala lui iubită, Ana Pandeli, i-a dăruit o fetiţă superbă.

”Acum câteva zile (n.. 5 octombrie) a fost ziua mea. Datorită faptului că mi-am dăruit-o renovării de la Fundeni și inițiativei #spitalepublicedinbaniprivati, dar și din cauza pandemiei, mi-am petrecut-o alături de câțiva prieteni într-un vârf de munte. Fără petrecerea obișnuită și mult dorită. La miezul nopții, pentru că nici tort nu am avut, prietenii mi-au adus o tavă cu papanași cu o lumânare înfiptă în ei.

Am suflat și mi-am pus o dorință. Nu vă pot spune ce. Pot să vă spun pentru că nu am știut că va urma momentul și nu eram pregătit cu o dorință. Ea a venit pe loc, instinctual și a avut un singur nume propriu: SMARANDA. Așa că îmi cer scuze de la toți cei pe care îi iubesc și cărora le doresc tot binele din lume. La miezul nopții, forțat de împrejurări, doar EA a fost în capul meu”, a scris cu întârziere Codin Maticiuc, jurat la emisiunea Masked Singer.

„M-au chinuit rău femeile”

„Nu-ţi face griji, sunt aici. Sunt aici de mult. Te aşteptam”, este mesajul transmis de Codin Maticiuc imediat după ce a devenit pentru prima dată tată.

Ana Pandeli (30 de ani) a născut în Miami, totul a decurs bine, iar micuţa a primit numele Smaranda, ca cel al bunicii ei. „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a declarat Codin Maticiuc, la momentul respectiv.

Codin, care de ceva vreme este cunoscut și în ipostază de actor, a dezvăluit ce planuri are cu fetița lui, admițând totuși că nu se lasă de bântuit cluburile de noapte. ”Sper să-i chinuie pe toți așa cum m-au chinuit femeile pe mine. Pe mine m-au chinuit rău, frățioare!

N-am nici o problemă, sper să-i terorizeze efectiv pe toți. Sigur, 100% o să merg cu ea din mai multe motive. Eu nu o să mă las de treaba asta cu cluburile. Când ea o să pășească timid, eu o să fiu beat la o masă. Clar, așa se va întâmpla”, a declarat Codin Maticiuc.

Sursa: Rețeteșivedete

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: