Evenimentul Zilei > Monden > Iubita lui Dorian Popa, cadou picant la aniversarea artistului. Oaspeții au rămas mască!
Iubita lui Dorian Popa, cadou picant la aniversarea artistului. Oaspeții au rămas mască!

Iubita lui Dorian Popa, cadou picant la aniversarea artistului. Oaspeții au rămas mască!

Dorian Popa și-a sărbătorit ziua de naștere, eveniment unde iubita sa a fost, însă, în centrul atenției.

Dorian Popa a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani și a petrecut acasă, alături de familie și câțiva prieteni dragi. La ziua artistului au participat nume mari din lumea mondenă, cum ar fi Amna, Jo, Abi, Liviu Teodorescu.

Una dintre cele mai spectaculoase prezențe a fost chiar iubita lui Dorian Popa. Din imaginile pe care invitații le-au publicat pe rețelele de socializare putem observa cu ușurință faptul că iubita lui Dorian Popa a întors toate privirile la petrecere.

Bruneta și-a făcut apariția într-o rochie superbă, albă, iar sânii aproape că i-au ieșit afară. Mai mult, Babs și-a unduit formele apetisante pe toate melodiile de la ziua cântărețului. Desigur că nu au lipsit nici momentele siropoase și pline de tandrețuri. Vedeta a postat mai multe filmulețe alături de Dorian, în care îl săruta și strângea în brațe pe celebrul artist, potrivit Ciao.ro.

Claudia Iosif este cu cinci ani mai mare decât Dorian, dar vârsta nu mai este demult o problemă. este designer vestimentar, iar multe dintre creații le etalează pe Instagram. Claudia spune că a vorbit cu Dorian de copii și că ia în calcul să înfieze un copil după ce va naște unul pe cale naturală.

Tot ea este cea care creează haine sport pe care Dorian le poartă prin clipuri sau aparițiile publice. Ea a declarat că învață de la alții cum să creeze articole vestimentare, dar că cel mai important critic și „consultant” este Dorian Popa, deși acesta nu se pricepe la modă, potrivit Pro FM.

„Uneori îmi este greu. Nu este uşor să fi iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor.

Mă deranjează puţin, ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră. Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere.

Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viaţă sănătos. Şi la cumpărături Dorian este mult mai cumpătat. Faţă de mine care sunt o „mână largă’, el este foarte chibzuit”, a spus Claudia Iosif pentru Viva!.