Evenimentul Zilei > Social > Taxa de pașaport. Informații de ULTIMĂ ORĂ de la MAI. Ce se întâmplă din 3 ianuarie
Taxa de pașaport. Informații de ULTIMĂ ORĂ de la MAI. Ce se întâmplă din 3 ianuarie

Taxa de pașaport. Informații de ULTIMĂ ORĂ de la MAI. Ce se întâmplă din 3 ianuarie

Începând cu 3 ianuarie 2019, cetățenii care doresc să plătească taxa pentru pașaport vor avea la dispoziție șase automate de plăți ale CEC Bank. Acestea vor fi amplasate în centrele comerciale Plaza România și Parklake Shopping Center. Tot acolo se află și sediile Serviciilor de Pașapoarte București și Ilfov.

„De la începutul anului, Trezoreria Statului, instituţie din cadrul Ministerului Finanţelor Publice, va închide cele două puncte de lucru din Plaza România şi Parklake Shopping Center”, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

Cetăţenii au la dispoziţie mai multe modalităţi pentru plata taxei de paşaport: la casieriile unităţilor CEC Bank, prin mandat poştal la orice Oficiu Poştal, on-line, în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului, de la oricare bancă unde persoana are deschis un cont bancar, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului, în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului şi la casieriile Instituţiilor Prefectului.

"Pentru depunerea cererilor de eliberare a paşapoartelor recomandăm cetăţenilor să facă programare online pe site-ul www.epasapoarte.ro, în acest caz timpul de aşteptare la ghişeu fiind zero", se arată în comunicat, potrivit Agerpres.