Evenimentul Zilei > Actualitate > TAXA de la Feteşti: CE poţi face pentru a evita cozile şi tamponările!
TAXA de la Feteşti: CE poţi face pentru a evita cozile şi tamponările!

TAXA de la Feteşti: CE poţi face pentru a evita cozile şi tamponările!

Puţini şoferi au înţeles că pot evita cu eleganţă cozile şi eventualele accidente din dreptul staţiei de taxare de la Feteşti, în drum spre mare.

Cozi, înghesuială, accidente, nervi: toate vin la pachet lângă staţia de taxare de la Feteşti pentru cei care aleg să plătească cash taxa de pod. Puţini ştiu că există câteva metode extrem de simple de evitare a problemelor.

Prin staţia de taxare, şoferii pot trece repede pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, dacă au taxa plătită SAU dacă o plătesc până la ora 24 a zilei următoare trecerii.

Taxa poate fi plătită în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV Petrom, MOL, Rompetrol).

Ea mai poate fi achitată prin SMS, la numărul 7577, număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone Telekom Mobile şi RCS&RDS.

În plus, mulţi stau la cozi în benzinării pentru a-şi cumpăra şi rovinietă, când ea poate fi cumpărată elegant de pe e-rovinieta.ro, unde există şi aplicaţii pentru mobil.