Când intră în conturile românilor taxa auto. Anunţ de ultimă oră

Când intră în conturile românilor taxa auto. Anunţ de ultimă oră

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că, la începutul săptămânii viitoare, cele 700 de milioane de lei care au fost transferate către Fondul de mediu pentru restituirea taxei auto trebuie să se regăsească în conturile românilor.

Eugen Teodorovici: "Astăzi, în Guvern, am avut o propunere de act normativ pentru aprobarea bugetului Fondului de mediu, o rectificare a bugetului Fondului de mediu, pentru a putea transmite cât mai curând, în următoarele zile, către populaţie, suma de 700 de milioane de lei, sumă care a fost săptămâna trecută suplimentată din Fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului pentru Fondul de mediu".

"Acum, mai spune ministrul, este această procedură tehnică de rectificare a bugetului Fondului de mediu pentru ca această sumă să poată fi trimisă către oamenii care au de recuperat această taxă. Undeva luni sau marţi şi cele 700 de milioane de lei trebuie să se regăsească în conturile românilor", a declarat Eugen Teodorovici, în conferinţa de presă de la Palatul Victoria.

 

Ne puteți urmări și pe Google News