Evenimentul Zilei > Social > Tată cu inima de piatră. Și-a abandonat gemenii într-un centru de plasament, unde au fost găsiți după 12 zile
Tată cu inima de piatră. Și-a abandonat gemenii într-un centru de plasament, unde au fost găsiți după 12 zile

Tată cu inima de piatră. Și-a abandonat gemenii într-un centru de plasament, unde au fost găsiți după 12 zile

Gemenii din Bihor, abandonați de 12 zile de tatăl lor într-un centru de plasament, au fost găsiți după 12 zile de polițiști.

Un tată din Bihor și-a abandonat gemenii într-un centru de plasament, aceștia fiind găsiți dupa ce mama lor a alertat politiștii.

Mama copiiilor a apelat la ajutorul oamenilor legii pe data de 12 august. Iar aceștia, pe data de 13 august, i-au găsit pe cei doi minori într-un centru de plasament din municipiul Salonta. Copiii vor fi încredințați mamei.

Dispariția celor doi gemeni pare desprinsă din filme

Istvan, tatăl lor, și -a luat gemenii în vârstă doar de 5 ani și au plecat de acasă de două săptămâni, fără să anunțe pe nimeni. Familia, îngrijorată, a alertat autoritățile, și a așteptat să primească o veste în legătură cu cei doi copii.

„Cei doi minori gemeni care au fost daţi dispăruţi la 12 august a.c., au fost găsiţi, în cursul dimineţii de 13 august a.c., de poliţiştii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia împreună cu poliţiştii din Șalota într-un centru de rezidenţă minori din municipiul Salonta, a transmis Poliția Bihor, potrivit spynews.ro.