Evenimentul Zilei > Actualitate > Tarom, măsuri radicale, în plină epidemie. Zboruri anulate. Ce trebuie să știe pasagerii
Tarom, măsuri radicale, în plină epidemie. Zboruri anulate. Ce trebuie să știe pasagerii

Tarom, măsuri radicale, în plină epidemie. Zboruri anulate. Ce trebuie să știe pasagerii

În contextul epidemiei provocate de coronavirus, Tarom anunță anularea curselor București-Tel Aviv.

„Ca urmare a restricțiilor de intrare în țară impuse de autoritățile israeliene, în perioada 12-31 martie 2020, Tarom a suspendat operarea către/dinspre Tel Aviv.

Intrarea pe teritoriului Statului Israel a pasagerilor care nu sunt cetățeni sau rezidenți israelieni este permisă doar în următoarele condiții:

168 de oameni au murit în ultimele 24 de ore, din cauza coronavirus, în Italia

-Cu obligativitatea de a demonstra ca indeplinesc conditiile necesare plasarii in carantina la domiciliu pentru o perioada de 14 zile conform instructiunilor Ministerului Sanatatii”, se arată într-un comunicat al companiei aeriene.

Persoanele afectate de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor sau rambursarea integrală a biletelor.

În România, până în momentul de față, au fost confirmate 29 de cazuri de infecție cu coronavirus. Doar astăzi au fost înregistrate alte 11 cazuri: 9 în București și câte unul în Arad, Hunedoara și Caraș-Severin.