Evenimentul Zilei > Actualitate > Interlopul Taro ARE O FATĂ care poate fi MISS UNIVERS. Fumusețea ei te hipnotizează pur și simplu. Galerie foto
Interlopul Taro ARE O FATĂ care poate fi MISS UNIVERS. Fumusețea ei te hipnotizează pur și simplu. Galerie foto

Interlopul Taro ARE O FATĂ care poate fi MISS UNIVERS. Fumusețea ei te hipnotizează pur și simplu. Galerie foto

Gvanca Oniani este comoara de 25 de ani a unuia dintre cei mai temuri mafioți din Rusia, Tarial „Taro” Oniani. Tânăra este de o frumusețe cutremurătoare.

Și chiar dacă pare să nu îi lipsească nimic, Gvanca Oniani a avut o viață grea din cauza activitățilot tatălui său, un mafiot care a înspăimântat întregul continent. Taro a fost ținut închis în Spania după o acțiune care a avut loc în anii ’90. La acțiunea poliției au participat 400 de polițiști, plus elicoptere și vehicule blindate. Numai că capul mafiei din Rusia a scăpat. În schimb, autoritățile au închis-o într-o închisoare de minori pe fata sa, pe atunci Gvanca având 12 ani, precizând că o vor elibera doar după ce vor veni părinții acesteia.

Cum părinții nu au venit, Gvanca a fost eliberată după patru zile de arest. Deși trăiește în Moscova, frumoasa tânără vizitează des Georgia, țara de origine a tatălui său. Până la urmă, Taro a fost prins și condamnat în 2009, acesta urmând să iasă în următorii ani.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: