Tăriceanu lansează o propunere politică inedită. News alert

Tăriceanu lansează o propunere politică inedită. News alert

Călin Popescu Tăriceanu a declarat în timpul unui interviu că își dorește să facă un grup politic românesc în Parlamentul European.

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a lansat o scrisoare deschisă prin care spune că își dorește crearea unui grup politic românesc în Parlamentul European.

Într-un interviu la DC News, Călin Popescu Tăriceanu a prezentat scrisoarea.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Voi face un apel către toate partidele politice pentru a înțelege că dincolo de disputele noastre partizane este mai important interesul național care trebuie să ne conducă la ideea unei Românii puternice capabile să-și apere interesele în viitorul Parlamentul European. De aceea, am redactat o scrisoare pe care astăzi o voi trimite tuturor liderilor partidelor politice”, a zis Călin Popescu Tăriceanu la DC News.

„Mi-aș dori foarte mult să funcționăm la fel cum funcționează și celelalte țări - adică să existe periodic, la nivelul Parlamentului European, o reuniune a grupului parlamentarilor români la care să fixăm niște teme de interes care să fie susținute de toți. Așa văd România unită”, a mai zis liderul ALDE.