Tania Budi nu se mai ascunde. Vedeta a arătat tot și și-a înnebunit fanii de pe internet

Tania Budi nu se mai ascunde. Vedeta a arătat tot și și-a înnebunit fanii de pe internet

Tania Budi este în formă de zile mari și le arată și fanilor acest lucru. Vedeta apare într-un costum de baie minuscul, urându-le internauților o primăvară frumoasă.

Tania Budi a depășit toate barierele și s-a arătat în toată splendoarea ei, fanilor de pe internet. Vedeta a postat o fotografie în care apare în costum de baie. Și nu e orice costum de baie, ci unul foarte decupat.

Astfel încât tot corpul Taniei să fie pus în valoare. Postarea are legătură cu venirea primăverii, dar și cu faptul că vedeta și-a dorit să probeze costum de baie. De altfel chiar a scris în dreptul pozei ”chiar dacă am răcit, asta nu mă va opri să probez costumele de baie, primăvara frumoasă”.

Tania Budi, lăudată de vedete

Desigur că internauții au reacționat la postarea de infarct a vedetei, cu toate acestea nu se văd postările lor. Asta pentru că vedeta a pus fotografia într-un story care durează 24 de ore. Cert este că la cei 56 de ani, Tania Budi se poate lăuda cu un trup de invidiat.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel ea este lăudată de către alți oameni din show-biz cum ar fi Cătălin Botezatu sau Dana Budeanu legat de modul în care a reușit să se mențină în formă chiar și la vârsta pe care o are. Cât privește viața sa amoroasă, vedeta a fost întotdeauna foarte discretă.

Sursa: Facebook

Are sau nu iubit?

Nimeni nu a știut niciodată cu cine se întâlnește sau dacă are un iubit. „Întotdeauna, mai ales în ultima vreme sunt foarte mulțumită sufletește. Eu nu vorbesc niciodată despre viața personală. Nu mă afișez niciodată cu vorbe care să denote că aș fi sau nu îndrăgostită. Sunt când vreau, cred că am căpătat o libertate care a venit cu vârsta, cu înțelepciunea”, a spus Tania Budi.

Asta chiar dacă, tot ea a explicat faptul că acum este mai curtată decât atunci când era puștoiacă. Pe de altă parte, vedeta se concentrează pe afacerile pe care le are cu fratele ei Ionuț. Drept urmare nici nu prea are timp să se gândească la dragoste și eventuali pretendenți.