Evenimentul Zilei > International > Tânăr de 23 de ani, UCIS în plină stradă
Tânăr de 23 de ani, UCIS în plină stradă

Tânăr de 23 de ani, UCIS în plină stradă

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost împușcat mortal lângă un parc de copii, poliția crede că ar fi fost un conflict de familie. Jamie Lee a fost victima unui scandal monstru pe străzile din Glasgow, între două găști rivale, scandal care a mai numărat încă cinci răniți, relatează Daily Mail.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost împușcat mortal lângă un parc de copii. 

Poliția crede că ar fi fost un conflict de familie. Jamie Lee a fost victima unui scandal monstru pe străzile din Glasgow, între două găști rivale, scandal care a mai numărat încă cinci răniți, relatează Daily Mail.

Domnul Lee, despre care un martor afirmă că ar fi fost un tânăr de ispravă și că avea o inimă de aur, a fost rănit și transportat la Spitalul Universitar ”Queen Elizabeth”.

Poliția a confirmat decesul și starea gravă a altui tânăr în vârstă de 25 de ani. Patru alți răniți au fost ulterior externați.

Polițiștii au fost chemați să aplaneze scandalul armat din Castlemilk, Terasa Ballantay, în jurul orelor 20.

Un proprietar din zonă a declarat pentru Daily Record: ”A fost ca o încăierare în Vestul Sălbatic. Două găști s-au luat la bătaie în plină zi. Este îngrozitor cum am fost făcuți părtași la o astfel de manifestare violentă.”

Oamenii au prezentat condoleanțe pentru dl Lee pe Facebook, care era cunoscut ca domnul YL.

Ofițer șef Martin Fergus a declarat că în timpul atacului, în zonă se aflau mai mulți oameni, inclusiv copii. Au fost alertați că există un conflict major armat între mai multe persoane, de vârste diferite.

”Încă nu se știe de ce a izbucnit acest conflict, probabil a fost un scandal de familie. Cert este că doi oameni au fost împușcați. Înțelegem îngrijorarea oamenilor vizavi de siguranța pe străzi și îi asigurăm că facem tot posibilul să aflăm cine a iscat conflictul.”

Poliția e de părere că incidentul este izolat și nu are legătură cu alte scandaluri raportate.