Un scandal de amploare a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Frumușica din Județul Botoșani. Tragicul incident s-a încheiat cu un tânăr de 22 de ani mort și alți doi în stare gravă la spital, după ce aceștia, toți trei din Iași, au încercat să convingă o fată să se despartă de iubitul ei.

Un bărbat de 29 de ani a înjunghiat, sâmbătă noaptea, cu un cuțit, trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 35 ani, toți din judetul Iași, pe o stradă din localitatea Frumușica, județul Botoșani.

Potrivit IPJ Botoșani, polițiștii au fost sesizați în noaptea de sâmbătă spre duminică despre izbucnirea unui conflict în localitatea Frumușica, în care ar fi fost implicați mai mulți tineri. Incidentul a avut loc pe stradă, în fața casei unuia dintre tinerii implicați. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje ale poliției.

Conform primelor date ale polițiștilor, un bărbat de 29 de ani ar fi înjunghiat cu un cuțit alți trei tineri, în urma izbucnirii unui conflict spontan, petrecut în plină stradă.

Tânăr ucis în plină stradă. Alți doi în stare gravă. Ce a stârnit furia cuțitarului

„Cercetările efectuate au stabilit că victimele se deplasaseră la domiciliul autorului cu intenția de a purta discuții cu o tânără care locuia la acesta, în scopul convingerii acesteia să renunțe la relația pe care o avea cu autorul atacului cu cuțitul.

În împrejurările arătate, între autor și victime a izbucnit un conflict spontan, pe fondul căruia s-a produs agresiunea”, au transmis polițiștii.

Una dintre victime, un tânăr de 22 de ani, a murit, în urma leziunilor suferite, iar celelalte două au fost preluate de urgență de echipajele medicale sosite la fața locului și au fost duse la spitalul din Botoșani, anunță Antena3.

Suspectul în acest caz a ajuns deja în custodia polițiștilor, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru comiterea infracțiunilor de omor și tentativă la omor.