Evenimentul Zilei > Social > Scene de COȘMAR. Un tânăr a fost BĂTUT cu bestialitate într-o discotecă. Agresorii, în LIBERTATE. News Alert
Scene de COȘMAR. Un tânăr a fost BĂTUT cu bestialitate într-o discotecă. Agresorii, în LIBERTATE. News Alert

Scene de COȘMAR. Un tânăr a fost BĂTUT cu bestialitate într-o discotecă. Agresorii, în LIBERTATE. News Alert

La sfârșitul lunii ianuarie, un tânăr a fost bătut cu bestialitate într-o discotecă din Peștișani, Gorj. Uluitor este faptul că cei patru agresori sunt încă în libertate.

Deznodământ uluitor în cazul unui tânăr bătut cu bestialitate într-o discotecă din Peștișani, Gorj. Doi dintre agresori sunt cercetați sub control judiciar, iar ceilalți doi în stare de libertate. Indivizii au fost reclamați la Poliție abia săptămâna aceasta, după ce victima a ieșit din spital, scrie Libertatea. Din spusele polițiștilor, conflictul s-ar fi aprins pe fondul consumului de alcool. 

Tânărul de 26 de ani a fost lovit cu bestialitate de patru persoane până când s-a prăbușit la pământ. A fost răpus sub o ploaie de lovituri până când au intervenit agenții de pază din local și a avut nevoie de 12 zile de spitalizare.

Agresorii au vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, iar toţi sunt din comuna Runcu. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și s-au ales cu dosare penale, mai scrie sursa citată.