Un celebru actor din „Pirații din Caraibe” a fost ucis de un rechin: „A fost un om al apei, foarte iubit”

Un celebru actor din „Pirații din Caraibe” a fost ucis de un rechin: „A fost un om al apei, foarte iubit” Pirații din Caraibe. Sursa foto Facebook

Tamayo Perry, în vârstă de 49 de ani, care a jucat în cel de-al patrulea film „Pirații din Caraibe”, a murit duminică. Actorul a fost atacat de un rechin, în timp ce făcea surf în largul insulei Oahu din Hawaii.

Tamayo Perry a fost ucis de un rechin

Perry, care a jucat și în Charlie's Angels: Full Throttle și Blue Crush, a murit în apropiere de Goat Island duminică după-amiază, au declarat serviciile de urgență din Honolulu. Un trecător a sunat la poliție și a anunțat că a văzut un bărbat rănit de un rechin.

Medicii nu l-au mai putut salva

Oamenii legii au ajuns pe plaja Malaekahana, cu puțin înainte de ora locală 13:00. Salvatorii l-au adus pe Perry - un salvamar Ocean Safety și instructor de surfing - la țărm cu un skijet. Medicii au încercat să-l salveze, dar a fost prea târziu. a declarat Shayne Enright, de la Departamentul pentru servicii de urgență din Honolulu.

Tamayo Perry

Tamayo Perry. Sursa foto Youtube

În iulie 2016, Perry, care a lucrat ca salvamar pe North Shore, și-a început cariera în cadrul departamentului Ocean Safety. El a apărut în „Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides” (Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi).

Ne puteți urmări și pe Google News

„RIP Tamayo Perry 💔 Specialistul în conducte și salvamarul din Honolulu County va fi regretat de întreaga comunitate North Shore. El și-a pierdut viața astăzi într-un incident cu un rechin la Goat Island în largul O'ahu. Sincerele mele condoleanțe familiei și numeroșilor săi prieteni. 🙏 @freesurfmag”, a spus un reporter pe platforma X.

Era un salvamar iubit de toată lumea

Șeful interimar al instituției, Kurt Lager, a spus că Perry era „un salvamar iubit de toți”. El a declarat că acesta a fost un surfer cunoscut în toată lumea și că era iubit de mulți oameni. Lager a mai zis că nimeni nu îl va uita și că nu îi vine să creadă că a murit.

„Era bine cunoscut pe coasta de nord. A fost un surfer profesionist cunoscut în întreaga lume”, a spus Lager. „Personalitatea lui Tamayo era contagioasă și, pe cât de mult îl iubeau oamenii, el îi iubea pe toți și mai mult.” „Tamayo a fost un om al apei foarte iubit și foarte respectat”, a spus primarul din Honolulu, Rick Blangiardi, numind moartea lui Perry „o pierdere tragică”.