Tragedia de la Ibănești. Patronul firmei de lactate a murit, încercând să-și salveze angajații

Tragedia de la Ibănești. Patronul firmei de lactate a murit, încercând să-și salveze angajații Radu Tudose, patronul firmei din Ibănești. Sursa foto Facebook

Radu Tudose, patronul firmei de lactate din Ibăneşti, unde s-a produs nenorocirea din ziua de Rusalii, a murit. El a încercat să își salveze angajații, dar a fost prea târziu. Medicii au anunțat că a decedat și cel de-al patrulea bărbat, în vârstă de 43 de ani. Muncitorul se afla în stare gravă la spitalul „Sf. Spiridon” din Iași.

Tragedie la firma de lactare din Ibănești

De Rusalii, patru bărbați au căzut într-un bazin de decantare din curtea fabricii de cașcaval din localitatea Ibănești. Aceștia au fost expuși la emanații puternice de acid sulfuric și amoniac. Trei muncitori au murit pe loc.

SMURD Botoșani 23 iunie 2024

Foto: SMURD Botoșani

Radu Tudose a murit

Patronul Radu Tudose a intrat în bazinul de decantare pentru a îi salva. Acestea părea bine, dar starea lui s-a agravat treptat. „Cel de-al patrulea pacient care practic nu a fost găsit în stop cardiorespirator, a fost găsit în comă superficială, ulterior s-a agravat, a fost dirijat către Spitalul Municipal Dorohoi.Acesta ulterior a instalat stop, a fost intubat și în acest moment este în curs de resuscitare la Spitalul Județean Mavromati”, a transmis la scurt timp după tragedie Ramona Guraliuc, medic șef UPU SMURD. Medicii l-au resuscitat pe patronul firmei din Ibănești timp de 40 de minute, dar fără rezultat.

Radu Tudose, patronul firmei din Ibănești.

Radu Tudose, patronul firmei din Ibănești. Sursa foto Facebook

Firma lui Radu Tudose avea mare succes

Firma sa, SC Ram SRL, activează de 24 de ani în domeniul achiziționării și procesării laptelui, producând cașcaval sub mărcile Rucăr și Dalia. Firma produce și comercializează telemea, brânză topită și brânză de burduf.

Ne puteți urmări și pe Google News

Patronul companiei, Radu Tudose, a reușit să ocupe primul loc în Topul firmelor din județul Botoșani pentru 2023, la categoria întreprinderi mici. Firma acestuia are aproximativ 30 de angajați, iar profitul net pentru anul trecut a fost de 4,7 milioane lei. El se înțelegea foarte bine cu angajații care au murit intoxicați și avea mare încredere în ei.