Evenimentul Zilei > Actualitate > NEWS ALERT. Suspendare drastică pentru haleterofilul român GĂSIT DOPAT la Jocurile Olimpice de la Rio
NEWS ALERT. Suspendare drastică pentru haleterofilul român GĂSIT DOPAT la Jocurile Olimpice de la Rio

NEWS ALERT. Suspendare drastică pentru haleterofilul român GĂSIT DOPAT la Jocurile Olimpice de la Rio

Gabriel Sîncrăian (29 de ani) a fost sancționat drastic de Federația Internațională de Haltere, după ce a fost depistat la JO de anul trecut, din Brazilia, cu un nivel ridicat de testosteron.

Halterofilul Gabriel Sîncrăian a fost medaliat cu bronz la Olimpiada din „Țara Cafelei”, la categoria 85 de kg, reușind, totodată, un nou record personal, de plus 20 de kilograme. Sportivul legitimat la CSM Bistrița a fost suspendat de Federația Internationala pentru o perioadă de opt ani, adică până la data de până pe 12 august 2024. Astfel, delegația României care a concurat la JO de la Rio a rămas doar cu patru medalii: aur prin echipa feminină de spadă, argint la tenis prin Horia Tecău și Florin Mergea, bronz la canotaj 8+1, bronz la lupte – Albert Saritov.

Tot astăzi, Alina Alexandra Popovici a fost suspendată azi de forul internaţional din data de 11 august 2016 (în afara competiţiei), patru ani, până 11 august 2020.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: