Evenimentul ZileiMondenSurpriză neplăcută pentru Cătălin Botezatu chiar de ziua lui. Poliția a intrat peste el în toiul petrecerii

Surpriză neplăcută pentru Cătălin Botezatu chiar de ziua lui. Poliția a intrat peste el în toiul petrecerii

Surpriză neplăcută pentru Cătălin Botezatu chiar de ziua lui. Poliția a intrat peste el în toiul petrecerii
Designerul Cătălin Botezatu și-a aniversat sâmbătă seara, cu mare fast, dar și cu multe persoane, împlinirea vârstei de 55 de ani. Cunoscute vedete autohtone s-au distrat la petrecerea de la restaurantul Kayo din Herăstrău.

Oana Roman, Iana Novac, Raluca Bădulescu și Andreea Tonciu sunt doar câteva dintre vedetele care i-au fost alături lui Bote la aniversarea sa.

Numai că polițiștii bucureșteni le-au stricat distracția. Potrivit unor surse din Poliție, echipele de control au ajuns la intrarea în local în jurul orei 21.15. Conform surselor citate nu a fost vorba despre o sesizare la numărul de urgență 112, ci despre o verificare de rutină.

S-a lăsat cu amenzi pentru încălcarea legii

Administratorul restaurantului din Herăstrău a fost amendat pentru mai multe încălcări ale legii.

Polițiștii susțin că, deși muzica a fost oprită la ora 21.00, în local de se mai aflau aproximativ 15 persoane.

Ca urmare, administratorul societății a fost sancționat cu suma de 10.000 de lei, pentru nerespectarea programului de funcționare și încă 10.000 de lei după ce s-a constatat că funcționase în regim de „club”, cu toate că, în mod oficial, are doar program de restaurant.

În același timp, a fost amendat, pentru tulburarea liniștii publice și un angajat al localului, care a fost sancționat cu 3000 de lei, după un presupus conflict cu polițiștii.

Anunțul făcut de Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a făcut un anunț important de ziua lui de naștere, dezvăluind care sunt planurile sale de viitor.

„La anu’ cred că o să vă surprind cu un proiect mare. (…) Pregătesc un proiect care înseamnă glam dus la maxim pentru România, nu cred că s-a mai făcut. E un amalgam cu de toate, foarte fain, la care o să invit toate televiziunile”, a afirmat Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiuni televizate.

El a mai mărturisit că, atunci când vine vorba de viața personală, se consideră o persoană resemnată.

„Am ales. E greu în poziția în care sunt eu să le ai pe toate. Trebuie să știi cum înclină balanța, iar eu am ales. Balanța a înclinat în favoarea profesiei, succesului, celebrității. Nu le poți avea chiar pe toate”, a conchis Bote.


Accesează: