Evenimentul Zilei > Actualitate > Sunt mari probleme în trafic, la nivel național, duminică dimineața. Condițiile meteo, neprielnice
Sunt mari probleme în trafic, la nivel național, duminică dimineața. Condițiile meteo, neprielnice

Sunt mari probleme în trafic, la nivel național, duminică dimineața. Condițiile meteo, neprielnice

Conform unei informări ce a fost transmisă de Centrul Infotrafic există probleme pe mai multe drumuri naționale și autostrăzi din cauza condițiilor meteo..

Se circulă cu mari probleme, duminică dimineață, în multe zone ale țării, din cauza condițiilor meteo, conform unei informări venite de la Centrul Infotrafic. Este vorba despre autostrăzile 1, 2, 3 şi 4, dar şi pe DN 1 şi DN 7.

Unde sunt cele mai mari probleme în trafic, din cauza condițiilor meteo

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile. Este semnalată ploaie, pe alocuri torenţială, pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, A4 Ovidiu-Agigea, DN1 Bucureşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, circulându-se în condiţiile unui carosabil umed, cu vizibilitate bună şi valori scăzute de trafic”, au transmis cei de la Infotrafic.

Tronsoane de drumuri naţionale cu circulaţia îngreunată, ca urmare a efectelor meteo:

– DN 57B, între localitatea Oraviţa şi Anina (jud.Caraş Severin) – pe sectorul de drum DN 57B, între km. 8+660 de metri – 9+980 de metri, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe jumătate din cale, din cauza prăbuşirii zidului de sprijin şi cedării acostamentului. La km. 8+660 de metri, din cauza ploilor si a infiltrării apei, pe o porţiune de 20 de metri, corpul drumului a cedat;

– DN 76, loc. Vărfurile (jud. Arad) – pe tronsonul kilometric 67+100 de metri – 67+900 de metri se circulă alternativ, pe un singur fir, dirijat de piloţi, cu o restricţie de 40 de km/h (din cauza ploilor abundente a cedat corpul drumului).

„Având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcţiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate”, au anunțat reprezentanții poliției.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: