CLICK pe imaginile de mai jos pentru GALERIE FOTO.

O experiență îngrozitoare, după cum subliniază Daily Mail. Și o boală care a ajuns, din păcate, o modă în ultimul timp.
Cum o modă a devenit în ultima vreme, printre fetele din Marea Britanie și nu numai, să scrie pe bloguri, pe rețele sociale și pe unde mai pot, despre…anorexia lor!
În pragul morții

Supranumite, cu ironie, de către presă, "fetele rele ale anorexiei", experiențele acestor domnișoare care își doresc să fie slabe fără măsură  sunt departe de a fi amuzante.
Antonia Eriksson, 18 ani, a fost internată cu diagnosticul anorexie în 2012. Ea a folosit Instagram pentru a "desena" traiectoria suferuinței prin care trece. Nu numai că a făcut acest lucru, dar a și postat lucruri legate de faptul că oferă și consiliere pentru persoanele cu aceleași tulburări de alimentație.
La un moment dat, Antonia s-a aflat în pragul morții, dar a fost salvată ..Nu este singura adolescentă care ajunsă în pragul suferinței extreme, încearcă să se îmbărbăteze scriind mai ales pe bloguri, pe acestă temă tragică.   

"Mi-a luat un timp până am decis să îmi împărtășesc identitatea". Astăzi, contul ei pe Instagram este plin cu mesaje pozitive și fotografii cu mese sănătoase. "Călătoria ei a fost întunecată și dureroasă, fotografiile Instagram au fost sumbre, cu imagini de patul de spital, dar astăzi totul la Antonia este numai lumină și recuperare", a notat presa, concluzionând: "Și-a învins demonii!".
<iframe src="//www.youtube.com/embed/8Xvj3LoVU2k" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>