Trupa românului a cedat, acasă, cu 0-5, în fața lui Fenerbahce Istanbul, rezultat în urma căruia antrenorul român și-a făcut mea culpa.

Contrazis de patron

„Șumi” a anunțat la finalul partidei că este dispus să părăsească echipa, afectat fiind de cea mai drastică înfrângere primită de Kayserispor. „Nu merit banii pe care îi câștig!”, a reacționat Șumudică.

Formația turcă îl recompensează pe român cu un salariu de 400.000 de euro pe an, dar există o clauză de reziliere favorabilă doar clubului. În acest caz, Șumudică nu va primi despăgubiri dacă este demis, dar este obligat să plătească dacă dorește să plece.

În ciuda rezultatului și a declarației fostului rapidist, patronul lui Kayserispor, Erol Bedir, nu vrea să renunțe la serviciile antrenorului în vârstă de 47 de ani. „Șumudică e o persoană care trăiește meciurile din plin, a făcut acea declarație la cald. Nu ne gândim la o despărțire, suntem încântați să continuăm alături de el”, a afirmat Bedir.

Acum, Kayserispor ocupă locul 7 în Super Lig, cu 41 de puncte, la 10 puncte distanță pe locul 4, cel care asigură prezența în Europa League.