Evenimentul Zilei > Monden > Suma uriașă de bani pe care o cere Loredana Groza pentru un eveniment! Puțini artiști se încumetă la așa tarif
Suma uriașă de bani pe care o cere Loredana Groza pentru un eveniment! Puțini artiști se încumetă la așa tarif

Suma uriașă de bani pe care o cere Loredana Groza pentru un eveniment! Puțini artiști se încumetă la așa tarif

Loredana Groza se numără printre cele mai lovegive și populare artiste de la noi, dar și printre cele mai talentate, drept pentru care și prețul cerut pentru o cântare este unul exclusivist.

Dacă vrei să-ți cânte electrizanta cântăreață la un eveniment, trebuie să știi că vei scoate din buzunar o sumă de-a dreptul uriașă, cel puțin pentru un muritor de rând. Lori își cunoaște bine valoarea de piață, astfel că, pentru un eveniment percepe o sumă colosală. Potrivit informațiilor oferite de sprezza.ro, tariful Loredanei Groza pentru un eveniment la care participă este de 12.500 de euro!

O adevărată avere pentru cei care pot doar să viseze la așa ceva și un chilipir pentru cei care învârt banii cu lopata și țin la etichetă. De menționat este faptul că  Loredana vine însoțită la concerte și evenimente de trupa ei, formată din mai mulți artiști care o ajută să facă un show pe măsură, căci s-a dus buhul ce distracție de zile mari este la un spectacol marca Lori…

A rescris regulile ” Stelei fără nume”

La doar 14 ani, Loredana Groza a participat la concursul „Steaua fara nume”, asta deși vârsta minimă acceptată era de 17 ani. Tânăra artistă a reușit, însă, să câștige toate fazele concursului. La 16 ani a participat pentru prima dată la Festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, unde a câștigat Marele Premiu, devenind astfel cea mai tânără câștigătoare (și participantă) din istoria competiției.

Fie că vorbim de un eveniment, o nuntă, botez sau aniversare, muzica contează extrem de mult. Tocmai de aceea, cei mai solicitați artiști de la noi sunt, în mod evident, și cei mai scumpi. Printre aceștia se numără și Smiley, căci artistul încasează o sumă impresionantă atunci când vine vorba de prestațiile sale artistice.

Smiley are un tarif colosal pentru evenimente, iar dacă vrei să te bucuri de show-urile lui trebuie să scoți din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 7.000 de euro, iar tariful se poate modifica în funcție de tipul de program care i se cere vedetei. Un show complet poate ajunge chiar și la 10.000 de euro, potrivit informațiilor din presă, menționate de Cancan.ro.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: