Șuie Paparude a lansat un nou single. Cum sună noua piesă

Șuie Paparude a lansat un nou single. Cum sună noua piesă

Trupa Șuie Paparude, una dintre cele mai iubite și apreciate formații din România, a lansat Omul de gheață - un single ce anunță noul album

Videoclipul “Omul de gheață” a fost realizat de către Andi Singer: „Băieții de la Șuie Paparude mi-au influențat viața de când eram foarte mic. Datorită lor am ajuns să cunosc o multitudine de muzică incredibilă, clipuri, filme, regizori, o întreagă lume care era ascunsă în underground, și de care eu nu eram conștient. Ei au fost cei care mi-au deschis apetitul către artă și sunt incredibil de bucuros că am reușit, după atâta timp, să le dau ceva înapoi și să colaborăm. Cred că a fost un fel de datorie, o onoare, Șuie Paparude au darul de a avea o energie foarte sinceră și de a nu compromite deloc ceea ce sunt și asta îi face foarte speciali pe scena muzicală românească”.

Despre „Omul de gheață” Michi (Mihai Câmpineanu), liderul trupei, spune că piesa a fost inițial instrumentală și a fost terminată și salvată în octombrie 2013.  „În 2017 s-a revenit asupra piesei, iar BeanMC a scris versurile: „Omul de gheață e o piesă optimistă, care privește înainte. Deși este învăluită și ambalată într-un ambalaj puțin «țepos», are un mesaj optimist”.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Omul de gheață, noul videoclip Șuie Paparude, se poate urmări pe canalul de youtube al trupei.

Omul de gheață

Muzică: Mihai Câmpineanu (Michi)

Versuri: Alexe Marius Andrei (BeanMC)

Cu: Răzvan Corneci

Regizat de: Andi Singer

DOP: Dragoș Sabadac

Producție: Elena Maria Popescu

Mulțumim: http://bleumarinsailing.ro; www.setsail.ro; www.vrtw.life, Andrei Janca, Adi Bulboacă, Irina Bedreaga, Alexandru Chiru și Nicu Cristi.

 

Pagină oficială Facebook: www.facebook.com/suiepaparude.ro

Site oficial: www.suiepaparude.ro 

Youtube: www.youtube.com/SuiePaparudeOfficial