Evenimentul Zilei > Justitie > Studentul suspectat că ar fi comis dublul asasinat de la Iași a fost audiat în premieră. Discuțiile avute cu magistrații
Studentul suspectat că ar fi comis dublul asasinat de la Iași a fost audiat în premieră. Discuțiile avute cu magistrații

Studentul suspectat că ar fi comis dublul asasinat de la Iași a fost audiat în premieră. Discuțiile avute cu magistrații

Ahmed Sami El Bourkadi, studentul care este principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași, a fost audiat pentru prima dată, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian cu origini marocane, bănuit de dublul asasinat de la Iași, urmează a fost audiat, luni, în premieră, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. El a cerut încă din luna ianuarie să fie audiat.

Ahmed Sami El Bourkadi a fost audiat, astăzi, în premieră

Surse judiciare au precizat că, în dosar, au apărut unii martori-surpriză, care ar putea da ancheta peste cap. Astfel, aceleași surse susțin că există persoane noi care susțin că știu dedesubturile dublei crime din vila de pe Moara de Vânt. De asemenea, acestea sugerează că, în acest caz, ar fi fost implicate și alte persoane. Acum, rămâne de văzut dacă aceste afirmații vor fi sau nu confirmate și susținute cu probe clare, după cum anunță jurnaliștii de la bzi.ro.

Studentul din Canada și-a susținut nevinovăția până acum

Ahmed Sami El Bourkadi ajunsese la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași și în urmă cu câteva săptămâni. Însă, atunci, suspectul nu a fost audiat, ci și-a studiat dosarul împreună cu avocata sa, Raluca Andrei. Până acum Ahmed Sami El Bourkadi nu a dat vreo declarație oficială în fața procurorilor care anchetează cazul dublei crime petrecute anul trecut, mai menționează sursa citată.

Atunci când a discutat cu polițiștii și judecătorii, tânărul din Canada și-a susținut nevinovăția. El a spus că a fost în vila din Moara de Vânt în care stăteau victimele, studentul marocan Youssef Jniyah și iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu. Însă, Ahmed Sami El Bourkadi a afirmat că nu este criminalul care le-a curmat viețile celor doi.

Ce a rezultat din ancheta crimei de la Iași

Din anchetă a rezultat că pe 8 decembrie, suspectul Ahmed Sami El Bourkadi a fost prezent la locuința victimelor, la o petrecere. Acesta apare inclusiv într-o fotografie pe care victima a trimis-o unui prieten. Iar prezența sa la petrecere a fost confirmată de semnalul emis de telefonul său mobil.