Evenimentul Zilei > Actualitate > Studenta care și-a lăsat părul să crească în locurile intime și apoi s-a fotografiat pentru tot internetul
Studenta care și-a lăsat părul să crească în locurile intime și apoi s-a fotografiat pentru tot internetul

Studenta care și-a lăsat părul să crească în locurile intime și apoi s-a fotografiat pentru tot internetul

O studentă drăguță de la Arte a publicat pe Twitter imagini cu axila sa nepilată pentru a arăta ”lumii” revolta sa contra opiniilor misogine care le-ar dicta femeilor cum să aibă grijă de propriul trup.

Studenta de 17 ani locuiește în sudul Californiei iar în rețelele de socializare postează sub numele Lalonie. ”Pozitivitatea părului de pe corp”, cum și-a intitulat ea inedita ședință foto, a fost apreciată în mediul online de mii de oameni, dar, totodată, ironizată și aspru criticată.

”Mi-aș dori să am forța ta”, i-a scris o admiratoare, în timp ce alta i-a transmis ”Bravo, o astfel de atitudine te face mai puternică”.

Dar nici cei care nu au fost impresionați de părul de la subsuorile tinerei nu s-au jenat s-o taxeze sau să-și comunice impresiile negative. „Rade-ți rahatul ăla, măi fată”, i-a spus un bărbat, în vreme ce alt user i-a transmis: ”postezi mesaje împotriva misoginiei, îți lași părul de la axile să crească, dar ai sprâncenele perfect pensate. Bine așa”.