„Trebuie să mă apăr”, este strigătul disperat de peste ocean al lui Thomas Markle după gestul care nu-l poate onora mai ales că doreşte să se împace cu fiica sa.

Tatăl înstrăinat de Meghan Markle , Thomas Markle , a dezvăluit de ce a ales să publice părți dintr-o scrisoare privată pe care i-a trimis-o Ducesei de Sussex. Thomas a vorbit cu Daily Mail unde a explicat că s-a simțit forțat să elibereze extrase dintr- o scrisoare pe care fiica sa i-a trimis-o la scurt timp după nunta sa cu Prințul Harry, în mai 2018.

„Am decis să public câteva părți din scrisoare din cauza unor prieteni apropiaţi ei care au vorbit despre relaţia mea cu Meghan pentru revista People. Am lansat doar părți din scrisoare pentru că restul este atât de dureroase. Scrisoarea nu mi se părea de împăcare”.

Thomas Markle, în vârstă de 75 de ani, face referire la un articol din februarie publicat în revista People unde prietenul (care a ales să rămână sub anonimat) lui Markle caracterizează scrisoarea pe care i-a trimis-o tatălui ei drept o pledoarie in ideea de a-și repara relația distrusă.

Prietenul a spus pentru revista menţionată mai sus: „După nuntă, i-a scris o scrisoare cu un mesaj de împăcare: „Tată, sunt atât de tristă. Te iubesc. Am un singur tată. Te rugăm să încetezi să mă victimizezi în mass-media, astfel încât să putem repara relația noastră ”, a spus prietenul lui Meghan. Thomas Markle  neagă acest lucru, spunând că scrisoarea era mai mult „un ultim rămas bun”.

Între timp, Meghan şi Harry a dat în judecată Daily Mirror și The Sun sustinând în plângerea depusă la Înalta Curte de Justiție „interceptarea ilegală a mesajelor de mesagerie vocală”, a confirmat Buckingham Palace.