Evenimentul Zilei > Social > Stradă transformată în salon de nunți la Lugoj. A fost nevoie de intervenția poliției pentru rezolvarea situației
Stradă transformată în salon de nunți la Lugoj. A fost nevoie de intervenția poliției pentru rezolvarea situației

Stradă transformată în salon de nunți la Lugoj. A fost nevoie de intervenția poliției pentru rezolvarea situației

O stradă din orașul Lugoj a fost transformată în salon de nunți, după ce o familie a considerat că toți vecinii – și nu numai – trebuie să ia parte la fericitul eveniment din viața lor.

Pentru câteva ore, o familie din Lugoj s-a făcut proprietară pe o stradă din localitate, pe care își are domiciliul și a transformat-o în salon de nunți. S-a întâmplat vineri, în cursul zilei. Astfel, șoferii care aveau drum pe strada cu pricina au fost nevoiți să găsească rute ocolitoare pentru a nu deranja fericitul eveniment.

În mijlocul străzii a fost montată o boltă de flori roz, iar șoseaua a fost pavoazată cu un covor roșu, pe o porțiune de câțiva metri, până la intrarea în casă. Totul a fost făcut pentru ca nuntașii să nu intre direct în curte.

Nu toată lumea a apreciat, însă, ocuparea domeniului public, chiar dacă era vorba de un eveniment unic în viața unor tineri. Un vecin a reclamat la poliție faptul că familia a blocat complet accesul pe drumul public, iar forțele de ordine au intervenit rapid. Aceștia i-au pus în vedere organizatorului să demonteze bolta de flori și să-și strângă covorul roșu, după cum relatează lugoj.info.

Obligați de poliție să renunțe la decorul care bloca strada

Lucrurile nu au decurs chiar așa de simplu, cum ar fi fost de așteptat. deranjați, nuntașii au fost reticienți, încercând să negocieze cu polițiștii. Mai mult, unul dintre ei a amenințat că va apela la relațiile sale sus-puse, așa cum se mai întâmplă în astfel de situații. Nemulțumitul a spus că-l va suna chiar pe primarul orașului, Francis Boldea. A fost o mișcare greșită, dat fiind că respectivul personaj nu mai ocupă de mult această funcție publică.

Drept urmare, dându-și seama că nu prea au spor, nuntașii au acceptat să renunțe un pic, la fastul petrecerii și să demonteze bolta de flori roz. De asemenea, au acceptat să strângă și covorul din mijlocul străzii, mai ales că nu se făcea să fie călcat de roțile automobilelor care au reînceput să circule pe strada cu pricina.

Nuntașii au avut, totuși, noroc, pentru că, ținând cont de eveniment, polițiștii nu le-au mai dat și amenda care se cuvenea pentru blocarea unui drum public.

Sursa foto: lugojinfo.ro

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News