Evenimentul Zilei > Monden > Știm care este cea mai secretă dorință a lui Adrian Enache
Știm care este cea mai secretă dorință a lui Adrian Enache

Știm care este cea mai secretă dorință a lui Adrian Enache

Știți care e cea mai puternică dorință a lui Adrian Enache? Vrea să cânte într-un film. Dar nu într-unul oarecare, ci într-unul regizat de o persoană anume.

Adrian Enache afirma că ar vrea să cânte într-un film regizat de fiul său. Fiul lui Enache cu Iuliana Marciuc are acum 15 ani și a decis ce vrea să facă în viață. Nu va merge pe urmele tatălui, ci va face film.

El e decis să studieze regia. „Daviduțu e pe zona regie, film, actorie. Îmi doresc să regizeze un spectacol. Și să joc și să cânt împreună cu fiica mea în acel spectacol regizat de fiul meu. Îmi doresc să cânt cu fiica mea, într-un spectacol regizat de fiul meu”, a declarat Adrian Enache la un moment dat.

Prezentatoarea TV Iuliana Marciuc și artistul Adrian Enache formează un cuplu de peste două decenii. Povestea lor de dragoste care rezistă de așa mult timp a fost extrem de controversată la începuturile ei, când cântărețul era căsătorit. În afară de David, Adrian Enache mai are o fată, Diana, de 23 de ani, din căsătoria anterioară.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: