Evenimentul Zilei > Social > „Știi ce am făcut în America?”
„Știi ce am făcut în America?”

„Știi ce am făcut în America?”

Musical-ul ce se joacă la Teatrul Elisabeta aduce piese celebre, în stilul celor de pe Broadway

Mâine, de la ora 19.00, la Teatrul Elisabeta, bucureștenii sunt invitați să participe la un musical cu piese celebre în stilul celor de pe Broadway, cu momente de dans incitante și dialoguri condimentate cu povești de dragoste și umor. Din distribuție fac parte Julie Mayaya, Anda Dimitriu, Filip Ristovski, Raluca Stoica, Roman Manoleanu/Adrian Rădulescu, Andreea Tănăsuică și Gabriel Nedea.

„Sunt obișnuită să cânt pe scenă, însă provocarea cea mare este că, pe lângă cântat, mai trebuie să și dansez, să interpretez un rol cu o poveste pe care trebuie să o susțin, cu reacții și replici. Totul a decurs relativ ușor, având în vedere că este prima dată când interpretez un rol. Sunt opusul rivalei mele, Roxie, care cândva îmi fusese cea mai buna prietenă!”, spune Julie Mayaya, câștigătoare a „Vocii României”

Musical-ul „Știi ce-am făcut în America?” poartă semnătura Mălinei Andrei, un binecunoscut regizor, și a Roxanei Priceputu, un producător cu experiență. Acțiunea se desfășoară într-un bar dintr-un mic sătuc din Spania, unde se află șapte personaje, ale căror destine se împletesc, trecând prin toate etapele iubirii. Spectatorii vor afla ce au făcut personajele în aventurile lor în America și ce experiențe întâmpină în țara natală.

„Joc rolul lui Roxie, un personaj complex, lucru care mi-a adus și dificultăți în a mi-l contura. Roxie e definită cel mai bine de nestatornicie, superficialitate, nonșalanță. La început, nu mă regăseam deloc. Mi-a luat ceva timp să înțeleg că, de fapt, Roxie este doar o altă latură a mea, care însă doarme”, spune Anda Dimitriu, finalistă în ultimul sezon al aceluiași concurs.