Evenimentul Zilei > Social > Scriitorul Stephen King își încearcă norocul cu o piesă de teatru
Scriitorul Stephen King își încearcă norocul cu o piesă de teatru

Scriitorul Stephen King își încearcă norocul cu o piesă de teatru

Cunoscutul scriitor a făcut echipă cu John Mellencamp și T Bone Burnett pentru muzicalul "Ghost Brothers of Darkland County", un proiect care a început acum 12 ani și este pus în scena acum, scrie "The Telegraph".

Aceasta est prima piesă pe care o scrie Stephen King, scriitorul de 64 de ani. Producția a avut premiera în Atlanta la Alliance Theatre săptămâna aceasta. Piesa a fost scrisă de Stephen King, muzica a fost realizată de John Mellencampar, iar regia muzicală de T Bone Burnettt.
"Am vrut să încerc ceva ce era puțin riscant și în afara zonei mele de confort. Suntem acolo. Ne riscăm pielea cu asta. Pentru acest show voiam un loc cosmopolit, dar care mai are legătură cu rădăcinile și Atlanta părea cel mai potrivit loc", a spus scriitorul. Piesa are ca subiect moartea a doi frați și a unei tinere și se petrece în Mississippi. Numai Joe McCandless știe cum au murit cei trei, iar din piesă aflăm dacă va găsi puterea să spună adevărul.
"Am primit un telefon din senin de la John Mellencamp care îmi spunea să scriu o piesă. Ceea ce îmi amintesc este că îmi acorda chitara în timp de vorbeam. A spus: «Am idea asta pentru poveste», iar idea era una clasică, despre fantome într-o cabană. Și ceea ce mi-a plăcut a fost că puteam să punem fantome și oameni în cabană și să nu se vadă între ei", povestește Stephen King despre proiectul care a început acum mai bine de 12 ani.
Sursa: The Telegraph

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: