Evenimentul Zilei > Actualitate > Stelitștii au izbucnit: „E o rușine națională. Nici când era Victoria București nu se întâmpla așa ceva”
Stelitștii au izbucnit: „E o rușine națională. Nici când era Victoria București nu se întâmpla așa ceva”

Stelitștii au izbucnit: „E o rușine națională. Nici când era Victoria București nu se întâmpla așa ceva”

Valeriu Argăseală, președintele echipei Steaua, a anunțat că va cere scoaterea din arbitraj a brigăzii care a condus meciul pe care „roș-albaștrii” l-au pierdut cu Astra Giurgiu, scor 0-2.

Și președintele Valeriu Argăseală a fost un car de nervi după ce Steaua a fost dezavantajată flagrant de arbitri în meciul cu Astra. Oficialul „militarilor” a afirmat că va cere ca „centralul” Sebastian Colţescu și asistenții Mircea Grigoriu – Sebastian Stoianov să fie excluși din arbitraj.

„E o ruşine naţională. Nu se poate să arbitrezi aşa în 2015. Dacă se arbitrează în halul ăsta un meci dintre două echipe europene, înseamnă că trebuie să găsim alte explicaţii. O să cer scoaterea din arbitraj a tururor celor trei arbitri. Nici când era Victoria Scorniceşti nu se întâmpla aşa ceva. O să vreau şi demiterea lui Vassaras. Nu se poate aşa ceva. Trebuie să facem curăţenie. Noi am dat trei goluri perfect valabile. E o ruşine. Am dat trei goluri, am primit două şi s-a terminat 2-0", a tunat Argăseală la Digi Sport.