„Domnul Iohannis a rămas la aceeași teză ca toată lumea este panală, mai puțin cei din statul paralel. Deși nu înțelege nici până în ziua de azi că nu există penali până la proba contrarie.  Fiecare cetățean este nevinovat.  Doar o instanța decide dacă ești vinovat sau nu.”, a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Social-democratul a susținut că Președintele Iohannis se află în campanie electorală pentru a câștiga un nou mandat la Palatul Cotroceni, în contextul în care, deși vorbește „speranța românilor”, nu are în vedere și „protocoalele secrete între Serviciul Român de Informații și procurori, când toate aceste lucruri s-au făcut pe lângă Constituție și pe lângp legi”.

„Vorbea dl. Iohannis de speranța romanilor, români care au așteptări  foarte mari de la justiție și se simt în siguranță. Dar dl .Iohannnis – când am avut protocoale secrete între SRI si procurori, când toate aceste lucruri s-au facut pe lângă Constituție și pe lângă legi, când tu ca Președinte o promovezi pe Livia Stanciu într-o funcție extrem de importantă – cum mai poți să vorbești de speranțele romanilor?  Dl. Iohannis se contrazice în mod constant, iar campania asta electorală în care se află în permanență nu o face decât pentru cei cu hashtag resist ”, a mai adăugat Ștefănescu.

 

Te-ar putea interesa și: