„Ce au inteles azi (miercuri – n.r.) colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR ? Nimic. L-au „decapitat” pe Serban Nicolae. Cică e prea obraznic…”, a scris Codrin Ștefănescu, miercuri, pe Facebook.

„Ați săvârșit azi (miercuri – n.r.) o mare mizerie: mazilirea lui Șerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceți praf acest partid, asta faceți…”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Reacțiile celor doi vin în contextul în care Comitetul Executiv a decis ca Șerban Nicolae să nu mai fie liderul grupului PSD la Senat.

Șerban Nicolae a declarat că senatorii social-democrați nu sprijină candidatura lui Mugur Isărescu pentru funcția de guvernator BNR, cu toate că premierul Dăncilă anunțase cu numai câteva zile în urmă că PSD-ALDE au decis, în coaliție, să îl susținută pe Isărescu.

CCR a admis, miercuri, sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, obiecție făcută de Florin Iordache.

 

Te-ar putea interesa și: