Vedeta de la Hollywood, care a părăsit celebrul serial „House of Cards” din cauza unor acuzații de hărțuire sexuală, a improvizat celebrul hit mexican în vacanța sa din Andaluzia. Aşadar „cântărețul” Kevin Spacey a putut fi ascultat în stradă fredonând alături de o trupă de muzicanţi „La Bamba” spre bucuria oamenilor aflaţi în acea zonă.

Cina cu prietenii

Potrivit cotidianului El Pais, actorul american lua masa cu prietenii și a fost recunoscut de o trupă de la Universitatea din Sevilla. Băieții s-au apropiat de star și l-au invitat să li se alăture.

Alegerea piesei

Francisco Rodríguez, unul dintre membrii grupului susține că l-a recunoscut pe celebrul actor și i-a cerut să cânte o melodie. Kevin nu s-a lăsat rugat și a decis să cânte „La Bamba”, o melodie populară mexicană, originară din statul Veracruz celebră în toată lumea.

Selfie cu trupa

De fapt, Kevin nu știe să cânte nici la chitară, nici la mandolină, dar, ca un actor bun, s-a prefăcut că își mișcă degetele pe corzii. Spectacolul în mulțime a durat aproximativ 20 de minute, apoi grupul l-a salutat ​​pe Spacey nu înainte de a-și face  selfie.

Francisco a declarat că a fost uimit de abilitățile de a cânta ale actorului

„Știam că îi place muzica și că are o trupă, dar nu mă așteptam să ia chitara și să cânte cu noi. Adevărul este că în perioada în care am fost împreună a fost foarte amabil, a fost de acord să facă selfie-uri cu noi și s-a comportat normal. Fără îndoială, a fost o experiență pe care nu o voi uita”, a spus membrul trupei.

Video cu celebrul actor cântând puţeti urmări AICI.

(Instagram @carlaalarconroman)
(Instagram @carlaalarconroman)